FAQs

 KidsJubah Online Shop menjual jubah atau abaya untuk kanak-kanak. Jubah diperbuat dari Mesir (35% cotton, 65% polyester).
.
 Saiz jubah ialah 4, 6, 8, 10 dan 12. Untuk ukuran penuh bagi setiap saiz, klik sini: Size & Measurement
.
 Harga bagi setiap jubah dapat dilihat di Online Shop kami. Postage percuma untuk seluruh Malaysia.
.
 
Option 1 - Klik blogshop kami di sini: Online Shop.
Ini adalah online shop kami di mana anda boleh membuat order dan membayar melalui Maybank transfer atau PayPal/credit card.
Option 2 - Emel order details anda kepada kami di taniabeautyshop@yahoo.com. Sila berikan nama anda, emel, alamat penuh, no telefon dan kode jubah yang hendak dibeli.

 
Option1 - Anda boleh membuat pembayaran ke akaun maybank tersebut:
 - MBB account name: Tania Fiza Binti Rozlan
 - MBB account no: 162366971739
 - Emel: taniabeautyshop@yahoo.com
Sila maklumkan kepada kami di taniabeautyshop@yahoo.com setelah pembayaran dibuat.
Option 2 - Anda juga boleh membuat bayaran menggunakan credit card menerusi laman web PayPal.com. Anda perlu membeli menerusi online shop kami dan memilih option PayPal untuk pembayaran. Kemudian, sila ikut arahan selanjutnya.

 
PayPal adalah sistem payment online yang digunakan secara global. Pembayaran melalui PayPal jauh lebih cepat, selamat dan mudah terutama sekali untuk membeli-belah online. Anda tidak perlu membuka akaun jika tidak mempunyai akaun PayPal. Jika anda ingin membayar menggunakan kredit kad, anda hanya perlu mendaftar diri sebagai "Guest" di laman PayPal dan kemudian boleh membayar seperti biasa. Hanya ikut arahan yang tertera di skrin setelah membeli di Online Shop kami.
.
 
Semua delivery (menerusi Poslaju Malaysia) akan dibuat setelah kami menerima bayaran penuh daripada customer. Setelah pakej anda dihantar, kami akan emel atau sms nombor tracking pakej anda.
.
 
Kami menggunakan Poslaju Malaysia untuk delivery ke seluruh Malaysia. Jangkaan masa penghantaran dalam 1-2 hari (tidak termasuk hari minggu atau public holidays). Setelah mendapat nombor tracking anda, boleh semak status pakej anda di link Poslaju ini: http://www.pos.com.my/pos/homepage/homepg_track.aspx

Kami juga menggunakan Singapore Post untuk international delivery (luar Malaysia). Jangkaan masa penghantaran dalam 10-14 hari (tidak termasuk hari minggu atau public holidays). Setelah mendapat nombor tracking anda, boleh semak status pakej anda di link SingPost ini: http://www.singpost.com/index.php

 
Laman web kami ini beroperasi 24 jam sehari. Namun admin dan customer support (untuk proses order, emel, penghantaran) beroperasi setiap hari kecuali hari minggu dan hari cuti umum (7am-7pm working days).
.
 
Untuk sebarang pertanyaan, sila gunakan Contact Form kami di sini: Contact Us
Atau hantarkan emel kepada kami di taniabeautyshop@yahoo.com

 
Like facebook page kami di sini: 

 Terms & conditions
.

No comments:

Post a Comment